Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. November 28. 08:11, szerda | Belföld
Forrás: InfoVáros

Pénteken kigyúlnak az ünnepi fények Győrben

Pénteken kigyúlnak az ünnepi fények Győrben

November 30-án Győr egész belvárosa díszfénybe borul, a stílusos faházak, a mindenütt érezhető kürtös kalács és fűszeres forralt bora illata hamisítatlan karácsonyi hangulatot teremt. Élményekért és ajándékokért is érdemes Győrbe látogatni.

Amikor sötétedik már odakinn, a város legszebb tere mesebeli varázslattal állítja meg a járókelőkelőket. Gyerekek és felnőttek, fiatalok és idősek egyaránt ámulva nézik a csodát, azt a különleges zenés fényjátékot, amihez foghatót máshol még sosem láttak azelőtt.

2012. november 30-án a Széchenyi téren Ünnepélyes Fesztiválnyitóval lépünk az adventi időszakba. Este hat órakor egy pillanat alatt fényárban úszik majd a történelmi belváros összes kis utcája, a sétáló utca és a vásároknak helyet adó terek is. Ettől kezdve minden este ünnepi zenés fényjáték fogadja majd a Széchenyi térre látogatókat, mindemellett kulináris és kulturális élményekkel egyaránt gazdagítják az ünnepvárást. Tegye Győrben a lehető legkülönlegesebbé a karácsonyi készülődést, ajándék választást, vásárlást. Részletes programajánlót itt talál.

Távolabbról érkező vendégeknek ajánljuk:

Kedvezményes szállást keres a meghitt, adventi Győr belvárosában? Érdeklődjön a Hotel Sziesztánál!

Elérhetőségek:

HOTEL SZIESZTA

9023 Győr, Attila utca 41-43.

+36/96/527-443

szieszta@hotelspaar.hu

Győr belvárosában, csendes környezetben,minikonyhával, tévével, telefonnal felszerelt összkomfortos szobával várja vendégeit aHotel Szieszta. (Az alagsorban pezsgőfürdő, szauna, fitness terem szolgálja az Önök kényelmét.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;