Városlista
2018. július 19, csütörtök - Emília

Hírek

2017. Október 12. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Piac & Profit

Pénz, de honnan? Segítünk!

Pénz, de honnan? Segítünk!

Minden fejlesztési tervhez szerezhető pénz- és tőkeforrás

A vissza nem térítendő uniós források idén még bőségesen csordogálnak, de már ideje megbarátkozni a cégvezetőknek más finanszírozási lehetőségekkel is. Már elindultak, vagy hamarosan új pénz- és tőkeszerzési lehetőségek indulnak. Pénzügyi eszközök, kockázati tőke, angyalbefektető – számos lehetőség, de melyik a legjobb? A Piac & Profit november 8-ai győri „Pénz, de honnan?” konferenciáján, szakértő előadók segítségével tájékozódhat a még rendelkezésre álló és az új kedvező fejlesztési forráslehetőségekről.

A vissza nem térítendő uniós támogatások kifutása után is bőséggel lesz finanszírozási lehetőség a cégek számára. Az egyik legfontosabb a szintén uniós forrásból elérhető úgynevezett pénzügyi eszközök, vagyis visszatérítendő támogatásokhoz jutás bőséges választéka. Az MFB pontok hálózatán keresztül elérhető finanszírozási formával jórészt még ismerkednek a cégek, de érdemes mielőbb átlátni a pontos működést és lehetőségeket!

Egy prosperáló, fejlődőképes vállalkozás számára a kockázati tőke bevonása is fontos továbblépési lehetőséget jelent. Megszületett a kormány döntése az európai uniós társfinanszírozású tőkebefektetési programok kiterjesztéséről és új tőkebefektetési alapok létrehozásáról is, melyek a várakozások szerint hatékonyan járulhatnak hozzá a magyar gazdaság versenyképességének javításához, az innovatív iparágak fejlesztéséhez, a hazai kis- és középvállalkozások tőzsdeképessé válásához. De a kockázati tőke bevonása, a befektetők keresése nemcsak nagyobb cégek, hanem akár induló fázisú vállalkozások számára is megoldást jelenthet – de nem árt tudni, milyenek a feltételek, főleg hogy új tőkealapok is segítik a forrásra vágyó cégeket.

Induló vállalkozás vagy tőzsdei bevezetésre törő kisvállalat? Pályázat vagy hitel? K+F-re vagy külpiacra lépéshez? Forrás mindenre van, csak meg kell találni a megfelelőt! Ebben segít a Piac & Profit Pénz, de honnan? – 2017. című, november 8-án, Győrben megrendezett konferenciája, ahol az egyes területek szakértői hasznos tanácsokkal látják el a kkv-k döntéshozóit, hogyan használják ki a ritka forrásesőt növekedésre, piacszerzésre, vállalkozásuk stabillá, erőssé tételére. Az ingyenes részvételű, csak regisztrációhoz kötött konferenciára az alábbi oldalon jelentkezhet:

http://www.piacesprofit.hu/konferenciakozpont/penz-de-honnan-10/

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 18. 16:00, szerda | Helyi

Idén is lesz Rábaközi nap a Művészetek völgyében

Július 26 Muharay udvar

2018. Július 18. 13:00, szerda | Helyi

Közlekedésbiztonsági és bűnmegelőzési tábort szerveznek Kónyban

Még lehet jelentkezni

2018. Július 18. 10:00, szerda | Helyi

Évről-évre nő a köztartozásmentes adózók száma

A köztartozásmentes adózói adatbázisban jelenleg már 164 828 adózó szerepel.

2018. Július 18. 07:00, szerda | Helyi

Minden hétre jut sumákoló károkozó autós

A fotó illusztráció.