Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Január 09. 10:24, csütörtök | Életmód
Forrás: 24/7

Puzsér Róbert a PEOPLE TEAM-tábor vendége volt

Puzsér Róbert a PEOPLE TEAM-tábor vendége volt

Puzsér Róbert volt a PEOPLE TEAM nyári táborának egyik meghívott vendége. A Csillag születik tévéműsor egykori kritikusa éles nyelvéről és megosztó stílusáról vált ismertté. A tehetségkutató fekete báránya sokszor szembement az RTL Klub előírásaival, ami személyisége alapján nem meglepő, hiszen neki senki sem írhatta elő, hogy mit mondjon és főleg gondoljon az értékelések során.

A fellépőkkel ellenségesen és sokszor túlságosan is kritikusan bánó zsűritag vajon hogyan viselkedik gyerekek és tinédzserek társaságában? Ilyen közegben nem sokszor láthatjuk, de az előzetes fenntartások ellenére Puzsér a tábor egész ideje alatt nagyon készségesen együttműködött a táborlakókkal és -vezetőkkel. Egy jóságos nagyapóra vagy óvó bácsira emlékeztetett, amikor körbevették őt és a lehető legkülönfélébb kérdésekkel bombázták. Ez a pár nap izgalmas színfolt lehetett a kritikus életében is, hiszen általában komolyabb témákról faggatják, legyen szó akár kulturális vagy társadalmi kérdésről. Ezúttal azonban olyan topikok kerültek szóba, amelyek eddig talán egyetlen interjúja alkalmával sem. A kérdések ugyan néha megmosolyogtatták, ám a hallgatóság a hírneves közszereplőt új oldaláról ismerhette meg.

Megtudhattuk például, hogy nagy rajongója A Simpson családnak, és tisztelettel tekint a készítők negyedszázados munkájára. Kiderült az is, hogy a kritikus kedvenc csemegéi közé tartoznak a Mogyi termékek. Az izgalmas kérdések megválaszolása mellett pár szelfire és csoportképre is jutott idő, a beszélgetés végén pedig az egyik táboroztató azt kérdezte, milyen „útravalót” adna a gyerekeknek.

Puzsér azt javasolta a fiataloknak, hogy sose adják fel az álmaikat, és azokat úgy valósítsák meg, ahogyan nekik tetszik. Mindenki próbáljon önmaga lenni, és ne hagyja, hogy bárki megváltoztassa. Ez a tanács más meghívottól nem hangzott volna ennyire hitelesen és motiválóan, s tökéletes lezárása volt a hosszúra nyúlt interaktív beszélgetésnek.

Címkék: tábor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Április 22. 10:07, hétfő | Életmód

MME: ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket!

Ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 21. 19:00, vasárnap | Életmód

Virágzó pompa erőfeszítés nélkül

Muskátliültetés- és gondozás egyszerűen!