Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Április 21. 13:12, szombat | Helyi sport
Forrás: HétFő KC

Rábaköz kupa két korcsoportban

Rábaköz kupa két korcsoportban

A Rábaköz Kupa nevezési határideje lejárt.

Szép számmal jelentkeztek csapatok a megmérettetésre. A program összeállt, így több információval szolgálhatunk a versennyel kapcsolatban.
Az U12-es kiírásra 9 csapat nevezett be különböző városokból, falvakból és intézményekből. A Kupa lebonyolítására május 19-én, szombaton kerül sor a Fertőszentmiklósi Sportcsarnokban. Az első mérkőzés előreláthatólag 8 órakor kezdődik, majd fél óránként egy-egy újabb összecsapás veszi kezdetét. A csapatokat 2 csoportra osztották. Ezeken a csoportokon belül kialakult eredmények fogják befolyásolni a helyezésekért vívott meccsek résztvevőit. A helyosztó mérkőzések után, 18 órakor kerül sor az eredményhirdetésre.
Az U10-es kupának 5 résztvevő csapata lesz. Ezeknek a mérkőzéseknek helyszínéül a farádi Király Iván Általános Iskola tornaterme szolgál majd. A meccseket május 26-án fogják lejátszani. Az első játszma valószínűleg 9 órakor veszi majd kezdetét. A csapatok egymás elleni mérkőzéseiből fog kialakulni a Rábaköz Kupa végleges eredménye, melyet 14 órakor hirdetnek ki.
Minden résztvevőnek sok sikert kívánunk a továbbiakban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 13:00, vasárnap | Helyi

Nyári napközi Kapuváron

Jelentkezni a művelődési központban lehet.

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

Nem lehet elégszer mondani, a bank nem intéz ügyet telefonon!

Először szkeptikus volt, végül mégis becsapták!

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.