Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2021. Augusztus 28. 06:00, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Rajtaütöttek a migránsokkal telezsúfolt teherautón

Rajtaütöttek a migránsokkal telezsúfolt teherautón

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 49 éves szlovák sofőr ellen, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

A Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Székesfehérvári Osztályának jelzése alapján a Készenléti Rendőrség munkatársai a Pest megyei rendőrökkel közösen 2021. augusztus 27-én 9 óra körül az M5 autópálya inárcsi pihenőjénél vezettek ki egy szlovák honosságú tehergépkocsit. A járművet egy szlovák állampolgár vezette, a zárt raktérben 18 külföldi tartózkodott - közölte a rendőrség.

A magukat szír állampolgárnak valló férfiak magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, a rendőrök a sofőrrel együtt elfogták és előállítják őket.

Az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben