Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Április 25. 13:07, csütörtök | Belföld
Forrás: ujasz.hu

Sátánista horrortanya Solton, példátlan brutalitás

Sátánista horrortanya Solton, példátlan brutalitás

Kutyákat kínoztak és csonkoltak, az állatvédők rosszul lettek a látványtól

Brutális állatkínzás nyomaira bukkantak az állatvédők Solton. A baon.hu-n olvasható beszámoló szerint egy, a város határában álló, üres, romos tanyában egy közepes termetű, fehér színű, kegyetlenül megkínzott, felakasztott kutya tetemét találták meg.

A Solti Állatmentő Angyalok azt gyanítják, hogy a horror tanya sorozatos állatkínzások helyszíne lehetett. Az egyik állatvédő így emlékezett vissza:

– Amikor hétfőn bementünk a romos tanyára, elképesztő látvány fogadott bennünket. Az egyik helyiségben egy már bomlásnak indult kutyatetem feküdt a padlón. Látható volt a fején egy nagy lyuk is, feltételezem, nagy ütést mérhettek a csepp kis fejére. A kiskutya testét már ették a kukacok. A helyszínen rengeteg hurokba kötött madzagot találtunk, közülük többet szemmel láthatólag már használtak is. Valószínűleg nem ez itt az első eset, erre enged következtetni az is, hogy a most megtalált fehér kutya teteme mellett volt egy másik kutyafarok is.

A ház előtt van egy fedetlen kút, ebbe is belenéztünk, zseblámpákkal is világítottuk, de nem láttuk, mi lehet benne, mert nagyon mély. A ház falai össze vannak firkálva: a kiskutya teteme felett a „7 nap múlva elvisz a kaszás” felirat volt olvasható. Máshol akasztott ember rajza van a falba vésve és többek közt a „666” felirat is fel van kenve a falra – szurokkal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk