Városlista
2023. február 5, vasárnap - Ágota

Hírek

2016. Július 08. 07:47, péntek | Kék hírek
Forrás: mti

Sikkasztás gyanúja merült fel a sümegi közösségi főiskolán

Sikkasztás gyanúja merült fel a sümegi közösségi főiskolán

A sümegi közösségi főiskola ügyében ismeretlen tettes ellen indult nyomozás sikkasztás bűntettének gyanúja miatt - tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.

A közösségi főiskola hétfői közleményben azt írták: a tulajdonos a közelmúltban leváltotta a Sümegi Közösségi Felsőoktatási Képzési Központot (KFKK) irányító cég ügyvezetőjét, majd a könyvvizsgálói jelentés és a jogászi szakvélemény megismerése után az intézmény új vezetősége rendőrségi feljelentést tett. A dokumentumok alapján alapos a gyanú, hogy tízmilliós nagyságrendű kárértékre folytatólagosan elkövetett sikkasztás és csalás történt - közölték. Hozzátették, hogy az ügy nem befolyásolja az intézmény tervezett szeptemberi indulását.

Orosz Katalin, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársa csütörtökön arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az üggyel kapcsolatban "a Tapolcai Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított nyomozást sikkasztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt".

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 04. 10:09, szombat | Kék hírek

Bunyó a falunapon - Videó

A sérült a bántalmazás következtében koponyazúzódást szenvedett, orra és homloka is megsérült, mindezek nyolc napon belül gyógyultak.

2023. Február 02. 16:00, csütörtök | Kék hírek

Az olasz maffia egyik pénzmosó központja egy budapesti ügyvédnő irodája volt

Európai elfogatóparancs alapján tartóztatták le a magyar hatóságok az ügyvédnőt.

2023. Február 01. 11:11, szerda | Kék hírek

Hat év börtönre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során

Hat év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során, az ügyészség súlyosításért fellebbezett - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-t.

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.