Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Július 08. 07:47, péntek | Kék hírek
Forrás: mti

Sikkasztás gyanúja merült fel a sümegi közösségi főiskolán

Sikkasztás gyanúja merült fel a sümegi közösségi főiskolán

A sümegi közösségi főiskola ügyében ismeretlen tettes ellen indult nyomozás sikkasztás bűntettének gyanúja miatt - tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.

A közösségi főiskola hétfői közleményben azt írták: a tulajdonos a közelmúltban leváltotta a Sümegi Közösségi Felsőoktatási Képzési Központot (KFKK) irányító cég ügyvezetőjét, majd a könyvvizsgálói jelentés és a jogászi szakvélemény megismerése után az intézmény új vezetősége rendőrségi feljelentést tett. A dokumentumok alapján alapos a gyanú, hogy tízmilliós nagyságrendű kárértékre folytatólagosan elkövetett sikkasztás és csalás történt - közölték. Hozzátették, hogy az ügy nem befolyásolja az intézmény tervezett szeptemberi indulását.

Orosz Katalin, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársa csütörtökön arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az üggyel kapcsolatban "a Tapolcai Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított nyomozást sikkasztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.