Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2023. Március 10. 11:04, péntek | PR
Forrás: 24/7

Szerelmespárként Las Vegasban

Szerelmespárként Las Vegasban

Las Vegas híres a luxus szállodáiról, a show műsorairól, az éjszakai életéről és a kaszinóiról.

Azonban szerelmes pároknak is ideális hely lehet a fények városa. Mutatjuk is az okokat, hogy miért és hová is érdemes ellátogatni, ha szerelmespárként érkezünk a városba.

Ha egy szerelmespár Párizsba utazik, szinte kötelező program az Eiffel-torony meglátogatása. Las Vegasban is megtalálható az Eiffel-torony mása, persze kisebb kiadásban. Ez egy remek hely a romantikázására. Egy lifttel juthatunk fel a 46. emelet kilátó részére, ahonnan panorámás kilátás nyílik a Stripre és a környező tájra.

A Velencei Szálloda híres a beltéri és kültéri csatornáiról, amelyek gyönyörű íves hidak, és a Grand Canal Shoppes között kanyarognak. Ha ilyen élményekre vágyunk, azaz szeretnénk egy gondolában ülve a kedvesünkkel romantikázni, akkor ezt Las Vegasban is könnyedén megtehetjük. Nem csak nagyon kellemes, hanem végtelenül romantikus élményben lesz majd részünk. Este aztán kaszinózhatunk is. Aki pedig az interneten szeretne játszani, az megtalálja a top 10 magyar online kaszinók listáját az interneten is.

A High Roller, egy óriáskerék Las Vegasban, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Stripre és egész Las Vegasra. A High Roller Chocolate voltaképpen egy csokoládékóstolás, amit egy-egy pohár bor kíséretében fogyaszthatnunk el. Ez nem csak egy romantikus élmény, hanem az érzékeket is felkorbácsolja, hiszen a csokoládé egy remek afrodiziákum is.

A Cirque du Soleil egy legendás akrobatikus társulat, amely számos előadást ad elő Las Vegasban. A Bellagio különleges színpada egy pillanat alatt átalakul egy uszodává és az előadást egy lélegzetelállító akrobatikából a szinkronúszás bemutatójává változtatja.

A Bellagio szökőkútjai is igazi romantikus élményeket ígérnek. Ezek a szökőkutak félóránként rengeteg vizet lőnek a levegőbe, és a háttérben lejátszott dalokkal szinkronizálódnak. A legjobb az egészben az, hogy a Bellagio szökőkút show teljesen ingyenesen élvezhető.

Romantikus helikopteres túrát is tehetünk a Grand Canyonban. A túra, általában reggel zajlik, így a legjobb a kilátás a természeti csodákra. A Grand Canyonon kívül más érdekességeket is láthatunk, például a Hoover-gátat, a Mojave-sivatagot, a Mead-tavat és a híres Las Vegas Stripet.

Romantikus kiruccanást is tehetünk a Mead-tóhoz. Itt láthatunk vulkanikus kanyonokat, festői ösvényeket, természetes forrásokat és a kilátás egyszerűen lenyűgöző a Colorado-folyóra.

Címkék: kaszinó, online

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?