Városlista
2024. június 10, hétfő - Margit

Hírek

2024. Február 04. 12:00, vasárnap | Sport
Forrás: MTI

Szoboszlai ismét a combját fájlalja, nem játszik az Arsenal ellen

Szoboszlai ismét a combját fájlalja, nem játszik az Arsenal ellen

Szoboszlai Dominik korábbi sérülésének helyén érzett ismét fájdalmat, ezért nem lép pályára vasárnap este a Liverpool Arsenal elleni mérkőzésén az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában.

Jürgen Klopp, a liverpooliak vezetőedzője a rangadó előtti televíziós interjúban mondta el, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya január elsején elszenvedett combsérülése helyén, vagy annak közvetlen közelében érzett fájdalmat.

"A szerdai találkozón még nem volt problémája, jól érezte magát. Utána azonban egy kis fájdalmat érzett, ezért kivizsgáltuk és kiderült, hogy biztosan nem léphet pályára" - nyilatkozta Jürgen Klopp vezetőedző a Sky Sportsnak. "Nem kockáztathatunk. További vizsgálatokra van még szükség, de az egyértelmű volt, hogy ma nem számíthatunk rá."

Szoboszlai Dominik szerdán a Chelsea ellen 4-1-re megnyert meccsen volt először kezdő korábbi sérülése óta és gólt is szerzett.

Címkék: szoboszlai

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 09. 08:13, vasárnap | Sport

Rossi: Szoboszlai miatt nincs ok az aggodalomra

2024. Június 09. 08:11, vasárnap | Sport

Háromgólos győzelmet aratott a magyar válogatott

A jövő pénteken kezdődő Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte szombaton az izraeli csapatot a debreceni Nagyerdei Stadionban rendezett barátságos mérkőzésen.

2024. Június 08. 09:19, szombat | Sport

Magyar-izraeli - Sérülésmentes, győzelemmel záruló mérkőzésre készül Marco Rossi

Minden mérkőzés eredménye számít, a holnapi nap célja, hogy senki ne szenvedjen sérülést és győzzön a csapat

2024. Június 08. 09:10, szombat | Sport

Férfi vízilabda BL - A Ferencváros óriási csatában diadalmaskodott

A Ferencváros nyerte a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 2023/24-es kiírását: a zöld-fehérek a Máltán rendezett négyes döntő fináléjában 12-11-re győzték le az előző három kiírásban diadalmaskodó Pro Reccót.