Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2012. Március 06. 10:56, kedd | Helyi
Forrás: Csorna Hunyadi János Gimnázium

Tanulmányi verseny országos döntő a csornai Hyunyadiban

Tanulmányi verseny országos döntő a csornai Hyunyadiban

A csornai Hunyadi János Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium az ORFK-val közösen rendezi a VIII. Országos Középiskolai Rendészeti Tanulmányi Verseny egyéni döntőjét.

A verseny a szerda délutáni megnyitó ünnepséggel indul a gimnáziumban. A megnyitó után rendezik a verseny írásbeli fordulóját. Este a résztvevőkmeglátogatják a Premontrei Rendházat és a múzeumot. Csütörtök délelőtt tartjákszóbeli versenyt a gimnáziumban. Ezt követően aKörmendi Rendészeti Szakközépiskola tart toborzót. Délutána Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság bemutatója lesz (Audi TT, Schengeni busz, balesetvédelmi, drogmegelőzési bemutató) helyszíne: tornaterem, torneterem melletti Toldi utcaEste játékos vetélkedőn vesznek részt az ország különböző részeiből érkezett csapatok.
Pénteken délelőtt a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Hatóság tűzvédelmi bemutatót tart a piactéren és a Széchenyi téren, ezután a megyei rendőrfőkapitányság kiképzett rendőrkutyákkal kiegészített előző napi bemutatóját nézhetik meg az érdeklődők a tornatoremben és az iskola mellett a Toldi utcában.
AVIII. Országos Középiskolai Rendészeti Tanulmányi Verseny egyéni döntője péntek délelőtt a díjkiosztó ünnepséggel zárul.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 09:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.

2024. Május 12. 19:00, vasárnap | Helyi

Egy friss klímajelentés szerint Európa a leggyorsabban melegedő kontinens

Készült az AP tudósításának felhasználásával.

2024. Május 12. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Május 12. 13:00, vasárnap | Helyi

Kerekítő mondókázó foglalkozás babáknak Bágyogszováton

Belépődíj nincs