Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Július 24. 14:26, kedd | Bulvár
Forrás: storyonline.hu | Kép: edenhotel.hu

Tízmilliót követelnek Éden Anikótól

Tízmilliót követelnek Éden Anikótól

Összetört egy eladásra szánt autót a VIASAT3 sztárja, mielőtt kifizette volna - állította egy nő a Borsban.

Közel tízmillió forintos kártérítést követel egy nő Éden Anikótól, aki bejelentkezett az eladásra kínált BMW 320-as autójáért. Szerződtek, de a valóságshow-hős az asszony állítása szerint nem fizetett.
"A baráti társaságon keresztül ő jelentkezett, hogy igényt tartana az autómra, de közölte, fizetni csak később tud. Anikó vállalta, hogy a törlesztőt ő fizeti, és minden felelősséget, ami a kölcsön ideje alatt történik. Ezt szerződés bizonyítja" - elevenítette fel a történteket a Borsnak az autó tulajdonosa. Az Éden Hotel sztárja a kocsit később majdnem totálkárosra törte az M1-es autópályán, a tulaj pedig azóta bottal üti a lány nyomát. Mint elmondta, a járművet a saját pénzéből kellett megcsináltatnia, ehhez pedig hitelt vett fel, s jelenleg azért fizet havonta 50 ezret 10 éven át, mert megismerte Anikót.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.