Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Március 23. 17:24, kedd | PR
Forrás: (x)

Top 5 női steppelt dzseki tavaszra

Top 5 női steppelt dzseki tavaszra

2021 tavaszán újra hódítanak a női steppelt dzsekik, hiszen igen hűvös még az idő a vékony anyagú kabátokhoz, pláne akkor, ha itt-ott még hózáporok szakítják meg a tavaszi napsütést.

A Bolf.hu ajánlatai között számos olyan női tavaszi kabát található, amelyek tökéletesek a mostani, kissé hideg tavaszi időhöz.

Ebben a bejegyzésünkben összeszedtük azokat a női steppelt dzsekiket, amelyek egyaránt jól mutatnak a sportos, elegáns, könnyed, kozmopolita vagy trendi stílus szerelmesein.

5 nőies steppelt dzseki tavaszra

- Sportos női steppelt dzseki

A sportos fazonú tavaszi kabát tökéletes választás lehet azokon a napokon, amikor munka után futni megyünk egyet a közeli parkba. Természetesen kutyasétáltatáshoz is remek opció ez a kiskabát, de egyaránt megállja a helyét a városi séták vagy a közeli erdőkben való gyalogtúrák során is.

Könnyed stílusa miatt jól mutat egy csinos, városias edzőcipővel vagy sneakerrel, skinny farmerrel vagy leggingsel, s a hűvösebb napokon még alá is vehetünk egy kötött pulóvert, ha például nagyon erősen fúj az északi szél.

- Elegáns stílusú női tavaszi dzseki

Szerencsére a divattervezők gondoltak azokra is, akik imádják a steppelt dzsekit, viszont nem bánják, ha van a derék résznél benne egy csinos szűkítő varrás, hogy jobban kiemelje a kabátka a nőies idomokat.

A modell tökéletes lehetőség arra, hogy egy kényelmes, kellemesen meleg, de mégis tavaszi hangulatú outfitet tudjunk vele létrehozni egy csinos farmer és egy városi cipő vagy akár magassarkú segítségével.

Bátran hordhatjuk munkába, városba a különféle ügyintézések során, de kényelmes viseletet nyújt akkor is, ha elutazunk egy környező városba kirándulni.

- Könnyed stílusú női tavaszi dzseki

Igyekeztek arra figyelni a tervezők, hogy egy nőies, de mégis könnyed stílusú kabátot készítsenek, amely kiváló öltözetet biztosít a hétköznapok során. A kissé rézsútos díszítővarrásoknak köszönhetően vékonyabbnak tűnik benne a derék, illetve a fenti részeknél lévő keresztvarrások pedig lágyan kiemelik a nőies vonalakat.

Vidám színe miatt rengeteg fiatal választja ezt a modellt. A praktikus és kényelmes kialakítása egyszerű, de mégis stílusos viseletet nyújt, így remekül megállja a helyét ez a modell azokon a napokon, amikor egy könnyed, de mégis stílusos outfitben szeretnénk a városban sétálni.

- Kozmopolita stílusú női steppelt kabátka

A fekete és pink keresztezése mindig jó választás, hiszen egyszerre lehet így elegánsan és mégis nőiesen felöltözni egy ilyen csinos kiskabáthoz. Mive a fekete mindenhez megy, így tökéletesen mutat ez a modell egy farmernadrággal, de ha a color-blocking stílus a kedvencünk, akkor felvehetünk hozzá egy fekete skinny farmert, s hozzá egy pink edzőcipőt vagy pink magassarkút.

A rövid fazon, illetve a diszkrét szűkítés a deréknál igazán bájossá teszi ezt a kabátkát, mely miatt rengeteg 20-as és 40-es hölgy választja ezt a fantasztikus, kifejezetten a hűvös tavaszi időre való modellt.

- Trendi női steppelt kabát

Nem tudnak kimenni a divatból a fényes metál színek, emiatt továbbra is hódítanak azok a tavaszi dzsekik, amelyek fényes anyagból készülnek, hogy megfeleljenek a legutolsó trendeknek.

Ezt a modellt azoknak ajánljuk, akik imádják az utópisztikus, nem hétköznapi és 100%-osan trendi steppelt női dzsekiket.

Címkék: bolf.hu, divat, dzseki

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?