Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. December 22. 12:59, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Tört-zúzott Liptai Claudia

Tört-zúzott Liptai Claudia

Liptai Claudia szenvedélyességéről, temperamentumáról máig is legendás keringenek...

A TV2 sztárja napjainkban állítólag éppoly szenvedélyes Péterrel való kapcsolatában, mint volt egykor, amikor például tört-zúzott exkedvese lakásában.

Azt beszélik, hogy megromlott Liptai Claudia és kedvese, Péter kapcsolata. A TV2 sztárja állítólag nehezen viseli, hogy a két gyermekes családapa a feleségével és a csemetéivel karácsonyozik, és bizony olykor a tányértörések sem idegenek a pár között.
Mindez nem épp meglepő ismerve Claudia temperamentumát. Megtaláltuk ugyanis egy régi interjút, amiben Liptai maga vallotta be, hogy bosszúszomjas és igen szenvedélyes nőszemély.
A hátán, ha kell, fát lehet vágni, de Claudia a kudarcokat, a megaláztatást nehezen viseli. Amikor egyik szerelme nem ment el a randevúra, elment a lakására, és dühében az ajtó előtti talált virág összes levelét levagdosta, és a szomszéd összes virágát is tönkretette. Máskor egy nagyképű külföldi színészt utasított rendre. "Este hívj fel! - mondta. Ott nyomban összegyűrte a papírt és megestte. - "Majd holnap reggel kibontom!" - vágott vissza hetykén.

Címkék: Liptai Claudia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.