Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Február 23. 07:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Tárkányi Mária

Új akciós hét a szupermarketekben

Új akciós hét a szupermarketekben

Nézzük, hogy a szupermarketek mit kínálnak nekünk az új akciós héten?

A Lidl-ben olasz napok lesznek. Imádom az olasz konyhát, így biztosan bevásárolok majd szárított paradicsomból, friss bazsalikomos pesto-ból, szárított olasz fűszerkeverékből és a csodás olasz tésztákból. A balzsamecetem is kifogyóban így azt is pótolhatom, akárcsak a rizottó rizst. Bevallom, ilyenkor nagyobb mennyiséget vásárolok a kedvenceimből, hogy kitartsanak a következő olasz napokig.

20-27%-kal olcsóbban vehetünk mozzarellát, túrót, tejfölt és kefírt. Az 5 literes Szentkirályi szénsavmentes ásványvíz ára most csak 299 Ft.
A tavaszi nagytakarításhoz is be tudunk most szerezni egy sor dolgot: takartórobotot, turbókefét a porszívóhoz, műanyag ruháskosarat, textil tárolókat és vákuum tároló tasakokat. De a fürdőszobába is tudunk vásárolni néhány kiegészítőt, kapható lesz: multifunkciós zuhany garnitúra, zuhanyfej , törölköző, fürdőköpeny, fürdőszoba szőnyeg. A ruházati termékek között futáshoz való darabokat, gyerekruhákat, női pamut felsőket, felnőtt és gyerek pizsamákat találunk.

A Spar-ban kettőt fizet, hármat kap akció van az alábbi termékekkel: Zimbo szeletelt, csomagolt felvágott, Orsi libamájas és kacsamájas, Milli túróvarázs, Frosta aprított spenót, Teekanne teák, Bref Duo aktív wc illatosító, Felix alutasakos macskaeledel, Amodent fogkrém stb...
Olcsóbb lesz a Happy Day gyümölcslé, ha 3 darabot vásárolunk. 30-35%-kal olcsóbban vehetünk Palmolive tusfürdőt, Jar mosogatógép tablettát, Durillo száraztésztát, Nesquik kakaót, Silan öblítőt, Perwoll folyékony mosószert, S-Budget pisztáciát.

A Tesco-ban 1.500 Ft kedvezményt kapunk, ha legalább 6.000 Ft értékben vásárolunk F&F ruházati terméket. 30%-nál nagyobb kedvezményt adnak a napszemüvegekre, az elektromos darts táblára, a Maggi Forró bögre instant levesekre, a Soós száraztésztákra. 27%-kal olcsóbb a Maasdamer sajt, 20%-kal pedig minden Botaniqa fűszer. A Pag tengeri só és a K2 Himalaja só is 20%-kal olcsóbb, a másfél kg-os Félix ketchup pedig 23%-kal. A Tesco márkájú led izzók 1-et fizet, 2-t kap akcióban kaphatók.

A Penny-ben az akciós hét legnagyobb szenzációja a 40%-kal olcsóbb gyorsfagyasztott vadlazacfilé, már csak ezért megéri betérni ide. Ám vannak itt még jó áron kínált termékek: a bécsi virsli 27%-kal, a darált háztartási keksz 40%-kal, a zeller 42%-kal, a Penny margarin 33%-kal, a Sissy ömlesztett sajt 31%-kal, a sertészsír 28%-kal, a Penny öblítő 24%-kal, a Penny őszibarack gyümölcsital 30%-kal, a Salty chips 37%-kal, a Salty sós perec 32%-kal, az étkezési mák 30%-kal olcsóbb. A melegszendvicskrém 30%-kal, az Aldent szájvíz 22%-kal, az Aranykosár száraztészta 30%-kal olcsóbb az akciós héten.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon