Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2013. Január 11. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: Szuperinfó

Új év, új szín, új tartalom!

Új év, új szín, új tartalom!

Megújult arculattal, megújult tartalommal, de a már megszokott magas színvonalú szolgáltatással jelentkezik médiapartnerünk, a 2012-ben Superbrands díjat elnyert Szuperinfó.

Az ingyenes információs lapok piacvezetőjeként büszkén öltjük magunkra a nemzetközi terepen is vezető, trendi színnek számító pirosat. A piros igazi figyelemfelkeltő, erőt, lendületet, kreativitást sugároz, akárcsak a Szuperinfó!

Azt reméljük, hogy továbbra is szerethető, dinamikus lapként tekintenek a Szuperinfóra, amely minden héten fontos információt, igényes tartalmat nyújt az olvasók számára, hiszen lapunk jóval több, mint egy hirdetési újság. A hírek és a programajánlók mellett egyre több szórakoztató cikket találnak majd a megújult Szuperinfóban és továbbra is lesznek tematikus mellékleteink mint pl: Autó-motor, Otthon-design-stílus, Szépség-egészség, Esküvő, stb… Hírekben, programokban és egyéb tartalomban továbbra is az infoRábaköz.hu portál a partnerünk.

Ma megjelenő idei első számunk mellett megtalálja a 2013-as falinaptárunkat is, amely egész éven át hasznos segítsége lehet.

Keressen bennünket a facebookon is, ahol folyamatosan friss információkat talál rólunk, és lapunk digitális változatát már csütörtökön olvashatja facebook oldalunkon.

A 18 tagú, független szakemberekből álló bizottság az 2012-ben a Szuperinfó márkánkat is érdemesnek találta arra, hogy viselhessük a Superbrands 2012 védjegyet. Ez a kiemelkedő minőségi elismerés fontos visszajelzés számunkra, azt jelzi, hogy cégünk jó irányba halad és innovatív, erős márkaértékkel bíró társaságként tartják nyilván hazánkban. Az országos laphálózat sikere a mi sikerünk is, büszkék vagyunk, hogy a helyben végzett munkánkkal hozzájárulhattunk ehhez a kiemelkedő eredményhez.

A szakértői bizottság tagjai a márkákat a következő elv alapján értékelik:„A Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, melyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek.”

Ennek szellemében dolgozunk tovább 2013-ban.

Címkék: szuperinfó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Május 09. 09:00, csütörtök | Helyi

Olvassunk együtt!

Felolvasó est a csornai könyvtárban.

2024. Május 08. 16:00, szerda | Helyi

A hanságligeti Palett-ex Kft. aktuális állásajánlata

Jelentkezzen!

2024. Május 08. 13:00, szerda | Helyi

NAV Online: nyisson Ügyfélkaput!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan fejleszti digitális szolgáltatásait az egyszerűbb és kényelmesebb adózásért.