Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Október 07. 14:41, hétfő | Helyi
Forrás: tűzoltóság.info/MTI

Újabb halálos baleset Csornán a 86-os főút bevezető szakaszán

Újabb halálos baleset Csornán a 86-os főút bevezető szakaszán

Meghalt a kamionnal ütköző autó sofőrje.
FRISSÍTVE! Feloldották az útzárat!

Egy fát szállító kamion és egy személygépkocsi ütközött ma délután a 86-os főúton Csorna belterületén. A baleset következtében a személygépkocsit vezető rábacsanaki férfi a helyszínen meghalt, holttestét a Csornáról riasztott tűzoltók szabadították ki a roncsból.

A rendőrség szerint a Bartók Béla út irányából érkező személyautó áttért a szemközti sávba, majd frontálisan ütközött a kamionnal.A 86-os számú főúton teljes útzár van érvényben.

(A fotó illusztráció)

x x x x

Frissítve (MTI)

Teljes szélességében lezárták a 86-os utat Csorna belterületén egy halálos kimenetelű baleset miatt – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Czank Hajnalka százados elmondta, egy a szembejövő sávba áttért személyautó ütközött egy nyerges vontatóval. Az autót vezető rábacsanaki férfi a helyszínen életét veszette.

Schreindler Ágnes hadnagy, a katasztrófavédelem megyei helyettes szóvivője azt közölte az MTI-vel, hogy a fát szállító kamion az árokba fordult, a tűzoltók daruval emelik majd vissza az útra.

x x x x

Frissítés

Vége az útzárnak a 86-os úton Csornánál

Ismét teljes szélességében járható a 86-os út Csorna belterületén, ahol délután halálos baleset történt - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Czank Hajnalka százados korábban elmondta, a szemközti sávba áttérő személyautó ütközött egy nyerges vontatóval. Az autót vezető rábacsanaki férfi a helyszínen meghalt.
Schreindler Ágnes hadnagy, a katasztrófavédelem megyei helyettes szóvivője közölte, a faanyagot szállító kamion az árokba fordult, de miután a tűzoltók többórás munkával daruval visszaemelték az útra, eljutott egy közeli parkolóba.

Címkék: baleset, csorna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

Nem lehet elégszer mondani, a bank nem intéz ügyet telefonon!

Először szkeptikus volt, végül mégis becsapták!

2024. Május 04. 16:00, szombat | Helyi

Emlékezzünk és emlékeztessünk

Pályázati felhívás a magyarországi holokauszt 80. évfordulójának alkalmából.

2024. Május 04. 13:00, szombat | Helyi

Madárfiókát találtam, mit tegyek?

Útmutató szakértőktől.

2024. Május 04. 09:00, szombat | Helyi

Nyári alkotótábor gyerekeknek Beledben

Érdeklődni jelentkezni a művelődési házban lehet.