Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Március 15. 20:58, kedd | PR
Forrás: Silvanus díszfaiskola

Végkiárusítás a Silvanus díszfaiskolában!

Végkiárusítás a Silvanus díszfaiskolában!

Kiváló körülmények között termesztett igazi különlegességekhez juthatnak vásárlóink a márciusi végkiárusításon a Silvanus díszfaiskola Kistölgyfapusztai telephelyén.

A Silvanus díszfaiskola legnagyobb saját tulajdonú termesztő telepe a Kapuvár melletti Kistölgyfapusztán található. Itt a Fertő-Hanság Tájvédelmi Körzet szomszédságában közel 100 hektáros területen termesztik a többször iskolázott méretes örökzöldeket, fenyőféléket, díszfákat és díszcserjéket, melyek előállításában az Alpok aljai klíma és a tőzeges talaj kiváló körülményeket teremt.
Ezeknek az előnyöknek köszönhetően a termesztés folyamatos, kis- és nagykereskedőket, valamint lakossági vásárlókat is szeretettel várunk!
Híres díszfaiskolai cégünknél jelenleg profilváltás zajlik, mely során fejlesztjük erdészeti üzletágunkat, és ezzel párhuzamosan kiárusítjuk a Kapuvár-Kistölgyfapusztán található telephelyünk díszfáit.
Érdemes tehát márciusban ellátogatni díszfaiskolánkba, mert töredék áron szerezhetők be díszfenyők, formára nyírt növények, vagy éppen méretes gömb alakú sorfák a Silvanusnál. De olyan különlegességek is kiárusításra kerülnek, mint a csak nálunk kapható oltott ezüstfenyő bonsai!
Az erdészeti szaporítóanyagok közül a következő egyedülálló termékeink vásárolhatók meg:

'Turbo Obelisk'® akác – Hungarikum alapfajból egy világszinten egyedülálló nemesítés eredménye, leggyorsabb növésű és legjobb törzsalakú akácfajta, amely magas minőségű faanyagot produkál. Laboratóriumi körülmények között, vegetatívan mikroszaporított csemeték, amelyek 100%-ig hordozzák az anyanövény kiemelkedő tulajdonságait. Tág hálózatú ültetvényekben tökéletes választás 15 éves vágásfordulóval.
'Express'® fűz – hazai kísérletekkel igazoltan a legkiválóbb fűzfajta, belvizes területek hasznosításához a legjobb megoldás. Zöldítési programban szintén alkalmazható. Rövid rotációs ciklusú energiaültetvényekben, vagy hosszabb (5-10) éves vágásfordulóval is termeszthető.

Elérhetőségeink:
Kapuvár-Kistölgyfapusztán a pamhageni út mellett (koordináták: 47.66041, 17.01605).
Nyitva tartás: H-P: 10:00-18:00, SZ: 9:00-14:00.

Tekintse meg honlapunkat:
www.silvanusforestry.com, www.silvanus.hu
E-mail: info@silvanusforestry.com
Tel.: 06 70 380 1890, 06 70 380 1886

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?