Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. Július 27. 15:58, péntek | Helyi
Forrás: saját forrás

Veréb fesztivál Csorna - nyitónap

Veréb fesztivál Csorna - nyitónap

Zúzás három napig

Csütörtök délben nyitották ki a kaput, és már érkeztek is az első vendégek a Veréb fesztiválra. A szervezők felkészülten várták a tömeget, ami várhatóan szombaton éri el a csúcspontját. Legalább 1200 főre számítanak.
Az érkezők belépéskor megkapták karszalagjukat, a biztonsági emberek az előírásoknak megfelelően átvizsgálták a poggyászokat, és már el is foglalhatták helyüket, felverhették a sátrukat. Olyan reménykedő is volt, aki a bejárat előtt kéregetve próbálta összeszedni a belépőre valót.

A kemping területén állt már a fesztiválsátor, a különböző játékok és természetesen a büfék. Amíg nem remegett a kéz, és biztos volt a mozgás, addig kipróbálták a bikarodeót és azt, hogy végig tudják-e vezetni a fém kört a bonyolult vonalon úgy, hogy nem ér a dróthoz. Ahogy teltek az órák, egyre többször jelezte csengetéssel a gép az érintkezést. Ennek éjjel kettő után többen nem örültek annyira.

A meghirdetettek szerint délután négykor megszólalt a zene, hiszen a fesztivál erről szól. Ahogy telt az idő, egyre nagyobb lett a buli, késő estére tele lett felszabadult fesztiválozókkal a nagy sátor. A zenekarok és a közönség viszonyát jól mutatta, hogy a fellépésük után a zenészek nem mentek el, hanem együtt buliztak a közönséggel.

Késő éjszakáig tartott a buli, már annak, aki bírta addig.

A reggel kicsit nehezen indult, nehéz volt az ébredés nem csak a fesztiválozóknak, de még fotósunknak is. Reggel lassabbak voltak a mozdulatok, csendesebb volt minden. Délre ébredezett igazán a tábor, zizegtek a sátor zippzárak, hunyorgó arcok néztek ki, megteltek a mosdók, elindult a nap.

Az előző este keletkezett gyomorsavak semlegesítését jól szolgálta a rábaközi perec evő verseny. Bár csöbörből vödörbe került a nyertes, hiszen sör volt az első díj.

Aki nem bírta kivárni a délutáni koncertek kezdetét, maga kezdett zenélésbe, és gyorsan közönséget is gyűjtött maga köré.

Szóval elindult a veréb fesztivál…….

A képgalériánkban rengeteg képet találsz, nézd meg!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 16:00, kedd | Helyi

Meghosszabbított nyitvatartással működik a NAV

Szja-bevallás: hosszabban tart nyitva a NAV május 21-ig

2024. Május 14. 13:00, kedd | Helyi

Bűnmegelőzési tanácsadás Egyeden

Biztonságunk közös érdekünk

2024. Május 14. 09:00, kedd | Helyi

Négy évszak az Öttevényi Kastélyban

Fotópályázat

2024. Május 13. 16:00, hétfő | Helyi

Eltévesztette a házszámot a késes, maszkos betörő Csornán

A szomszédtól követelte az állítólagos adósság megfizetését.