Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. Július 28. 16:56, szombat | Helyi
Forrás: saját forrás

Veréb fesztivál - péntek

Veréb fesztivál - péntek

A második nap egy fesztiválozó és egy fellépő szemével.

Horváth Péter

- Hogy töltitek az időtöket a fesztiválon?

- Most épp csocsózunk, élvezzük a fesztivál mindennapjait. Baráti társasággal jöttünk együtt, itt töltjük mind a három napot, a sátrunk is itt van a közelben. Már várjuk a Nikson zenekart, hatkor kezdenek.

- Hogy tetszik a fesztivál?

- Eddig nagyon, tegnap ugyan nagyon elástam magam, de ez itt belefér. Már három éve minden évben eljövök a fesztiválra, és itt töltöm mind a három napot. Nagyon jó, jól érezzük magunkat.

Nagy Dávid (Depresszió)

- Hogy éreztétek magatokat a színpadon, milyen a fesztivál?

- Nagyon jó, most vagyunk itt először, de nagyon tetszik. Jó idő van, igazi fesztivál, bár bent a sátorban volt vagy 50 fok meleg. Sikerült egy nagyon jó bulit csinálnunk, látszott a közönségen is, hogy imádták, és mi is imádtuk az egészet. Abszolút elégedettség van, csupa jófejség, aranyos kedves mindenki, bárcsak minden fesztivál ilyen lenne.

- Hogy telik a nyaratok?

- Fesztiválról fesztiválra járjuk az országot, holnap például Debrecenben a Campus fesztiválon játszunk. Általában heti két bulink van.

- Hogy bírjátok?

- Igazság szerint év közben is megvan a heti két koncert. Tavasszal és ősszel saját szervezésű turnét csinálunk, nyáron jönnek a fesztiválok. Ez annyiban más, hogy általában szabad téren játszunk, ott jöhet eső, johet szél. Az idén már többször rendesen megáztunk, megjártuk mi is meg a cuccaink is. A sátor ebből a szempontból jobb, de ott meg nagyon meleg van, még mindig izzadok. Én imádom a nyarat, meleg van, jó idő, izzadsz, mint a ló, ennyi.

- Mit szóltatok, mikor meghívtak benneteket?

- Nagyon örültünk. Nem voltunk még itt, meg is lepődtem, hogy ez már a hetedik fesztivál. Ez volt az első, de remélem nem az utolsó meghívásunk. Nagyon jópofa kis fesztivál. Sok ismertebb fesztivál is példát vehetne az itteni szervezéstől, ahogy megbecsülik és ellátják a fellépő zenekarokat. Csillagos ötös.
Örtülünk, hogy itt lehettünk, remljük, jövünk még.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 16:00, kedd | Helyi

Meghosszabbított nyitvatartással működik a NAV

Szja-bevallás: hosszabban tart nyitva a NAV május 21-ig

2024. Május 14. 13:00, kedd | Helyi

Bűnmegelőzési tanácsadás Egyeden

Biztonságunk közös érdekünk

2024. Május 14. 09:00, kedd | Helyi

Négy évszak az Öttevényi Kastélyban

Fotópályázat

2024. Május 13. 16:00, hétfő | Helyi

Eltévesztette a házszámot a késes, maszkos betörő Csornán

A szomszédtól követelte az állítólagos adósság megfizetését.