Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. November 28. 14:00, kedd | PR
Forrás: Infógyőr

Vidéki stílus előnyben

Vidéki stílus előnyben

SkandiTrend: egyedi stílus a lakberendezésben.

Minden elképzelés más a vidéki stílust illetően, de a lényeg a vidéki hangulat romantikájában lelhető fel. A legtöbb embernek a frissen sült kenyér illata, a szárított levendula, a kockás asztalterítő jut eszébe. Különböző formákat és színeket alkalmaznak, főként a természet ihlette anyagok a meghatározóak. A vidéki stílusnak a hagyományos, jól bevált módszereken alapuló anyaghasználata a lényege. A tömörfa anyagok a bútoroknál, a kő a fém, kerámia bőr, vászon, illetve a gyapjú a használati tárgyaknál kerülnek előtérbe. Hasonló mintákat és színeket használnak, azonban minden esetben a harmónián van a hangsúly.

A világos színek egyértelműen előnyt élveznek, mint a homokszín, világosszürke, bézs, természetes barna. A letisztult milliőbe színt visznek a meleg takarók, edények, vázák és párnák. A különböző színek a kiegészítőkben is megjelennek. A hagyomány tükröződik vissza a termékeken, illetve a vidéki hangulat. Nemcsak vidéken valósulhat meg a meghitt hangulat, hanem ugyanúgy a városi környezetben is kialakítható. Ehhez mindössze jól összeválogatott termékek szükségesek, néhány dekoráció és kiegészítő, hogy a megfelelő alaphangulatot megteremtsék. A dán GreenGate kínálatában a vidéki stílus hangulata köszön vissza. Nagy segítségünkre vannak a hangulat megteremtésében a skandináv stílusú termékek. A romantikus, vintage stílusú porcelánok, kerámiák és textil lakberendezési kiegészítők között van lehetőségünk válogatni. Nagymamáink kedvenc pöttyös porcelánjait is fellelhetjük a termékek között, de a virágmintás romantika legszebb darabjait is. Kerámiából, üvegből is találhatunk különböző termékeket, rózsamintás asztali futókat, piros kockás terítőket.

A SkandiTrend fő mottója: „egyedi stílus a lakberendezésben” A 2011-ben indult webáruház romantikus és skandináv stílusú lakberendezési termékek forgalmazásával, vintage stílusú konyhai kiegészítőkkel foglalkozik. A cél az volt, hogy Magyarországra olyan lakberendezési egyedi designt felvonultató termékeket juttassanak el, amely a belsőépítészetben, lakberendezési kiegészítőkben kevésbé elérhető és ismert. Első üzletüket 2015-ben Budaörsön nyitottak meg, ahol az egyedi és különleges termékeket a látogatók is meg tudják élőben tekinteni. A hagyományos dán márkák termékeitől kezdve a jellemzően skandináv design lakberendezési termékek közül is van lehetőség választani.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák