Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. December 21. 06:16, szerda | Bulvár
Forrás: hajdupress.hu

VV5: Bundabotrány a párbaj miatt!

VV5: Bundabotrány a párbaj miatt!

Bunda volt Csaba győzelme! - sokan így vádolják a ValóVilág szerkesztőit, hiszen nem értik, hogyan tudott másodszor is ilyen hatalmas fölénnyel győzni.

A nézők és rajongók arra keresik a választ, hogy hogyan tudta kiejteni Veronikát Csaba, aki pedig gyermeki naivitásával belopta magát a nézők szívébe. Ráadásul néhány kommentelőnek még egy dolog szemet szúrt: "Az is érdekes, hogy már a múlt héten szavazhattak a nézők, hogy feloldják-e a Csabika drága büntetését karácsonyra? Holott a zöld kendőt akkor már megkapta!" Vagyis többen arra gyanakszanak, hogy már előre meg volt beszélve, hogy a Tujának csúfolt fiú tér vissza a villába. Az igazi összeesküvéselmélet-gyártók pedig ennél is tovább mennek: Csabát azért támogatja az RTL Klub, mivel ő a beépített emberük. Szerintük így már érthető, hogy miért nyugodt mindig ennyire, mivel semmi oka pánikolni a kiesés vagy komolyabb büntetés miatt -írja a storyonline.

Címkék: VV Csaba, VV5

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.