Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Képek | Bulifotók

Kertészpalánta Party Szanyban.

2023-04-24 09:52:32

Kertészpalánta Party Szanyban.

A Föld napja alkalmából 2023. 04. 22-én került sor Szanyban a Szent Anna Kápolnánál a rendezvényre, melyet KertTina ötlete alapján Pályi Krisztinával valósítottak meg.
A jó időben sok szülő látogatott ki gyermekeikkel a rendezvényre. Az előadóktól sok dolgot tanulhattak meg a gyermekek játékosan a természetről kertészetről és az erdészetről is. Az előadásokon túl a jelenlévők logikai és ügyességi játékokkal ugrálóvárral, erdészeti és kertészeti szaktanácsadással, ügyességi játékokkal, értékes szaktanácsadással mulattatták az időt. Rábaközi termelői bemutató is szerepelt a rendezvényen, ahol a résztvevők különböző élelmiszereket, gyümölcsöket és innivalókat is kóstolhattak, különböző állomásokon pedig ügyességükkel pecséteket gyűjthettek. Az 5-7 pecsétet gyűjtő gyermekek pedig a Győr-Moson Sopron vármegyei Fiatal Gazdakör jutalmában részesültek.
A jókedv, móka és kacagás a végén Kapui Zsófia, Pályi Krisztina és Gödri Dániel zenés éneklésével és közös tánccal ért véget.

Kertészpalánta Party Szanyban.
Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban. Kertészpalánta Party Szanyban.