Városlista
2024. május 30, csütörtök - Zsanett, Janka

Képek | Közélet

Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét

2023-11-01 09:27:41


 
2023. október 31-én került átadásra a 196 millió forintból megépült szanyi Gólyahír bölcsőde.
A meghívottakat Német Gergely Szany nagyközség polgármestere köszöntötte. Kiemelte, hogy egy nagyon  jelentős igényt sikerült megoldani az új intézménnyel. Megköszönte mindazok munkáját akik szerepet vállaltak a beruházás sikerében.
Németh Zoltán a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Önkormányzat elnöke köszöntőjében kiemelte a Területi Operatív Program jelentőségét, ezen belül a bölcsődei fejlesztést. Szólt a kormány kiemelkedő családpolitikájáról.
 
Széles Sándor vármegyei főispán unokái példáján keresztül szólt a bölcsődék jelentőségéről. Szép példákkal említette a korai gyermeknevelés jelentőségét.
Rácz Árpádné az intézményt működtető Beledi Egyesített Szociális Központ vezetője ígéretet tett arra, hogy mindent megtesznek azért, hogy az intézménybe szívesen járjanak a gyerekek, ott jól érezzék magukat.
 
Funtek János jegyző a bölcsődei projektet részletesen ismertette. A pályázat keretében erre a célra  155,4 millió forintot kaptak, az önkormányzat több mint 40 millió forint önerőt biztosított hozzá.
 
Az ünnepség befejezéseként a Szanyi Szent Anna Katolikus Általános Iskola és Óvoda alsós színjátszó csoportja adott színvonalas műsort Hári-Pethő Adrien pedagógus irányításával.

Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét
Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét Átadták a szanyi Gólyahír bölcsődét