Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Blog | Adóguru

2016. Május 24. 19:36, kedd

Ausztriában dolgozol? Ezt a mobil app nagy segítségedre lehet!

Ausztriában dolgozol? Ezt a mobil app nagy segítségedre lehet!

A Mobil applikációnk segítségével, menet közben is kapcsolatban lehetünk! Ha még nem töltötted le, most is megtehet, az alábbi helyekről, teljesen ingyen!

LETÖLTÖM MOST!

GooglePlay:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app_adoguru.layout

iTunes IOS:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app_adoguru.layout

Miben lehet segítségedre az Ausztriai és Német adó -visszatérítés mobil app?

1. Az azonnali hívás gomb funkcióval azonnal elérsz minket! Tárcsáznod sem kell, elég ha kézbe van a telefonod. Hívhatsz minket akár Viber-en, vagy Telefonon is, csak egy gomb nyomás a művelet.

2. Ha hozzánk érkezel, az applikációba épített navigációval könnyen megtalálod irodánkat. Ne felejts el előre időpontot egyeztetni, így biztos lehetsz benne, hogy várni fogunk.

3. A megosztás funkcióval, azonnali információval tudsz szolgálni az ismerőseidnek, barátaidnak arról, hogy hogyan férnek hozzá ingyenesen az Ausztriai és Német Adóvisszatérítési mobil applikációhoz. Az ajánlásoddal a letöltő áruházba vezeted őket. Választhatod a megosztást e-mail levélben, sms üzenetben, Facebookon kersztül, vagy Twitter megosztással.

4. Híreinket, blog tartalmunkat olvashatod az applikción keresztül, nem kell online lenned.

5. Nem kell a közösségi médiákban feleslegesen időt eltöltened a kereső funkciókkal,hogy megtalálj minket a Facebook , a Google+ és Twitter csatornákat, kényelmesen eléred az applikációból.

6. A közelgő adózási határidőket megtalálod az applikációban, így nem kell őket észben tartanod.

7. Ha érdeklődni szeretnél, és nincs időd telefonálni, az érdeklődési űrlapot kitöltve megírhatod miben segíthetünk?Megadhatod neved, e-mail címed, telefonszámod, és leírhatod kérdéseidet. Rövid határidőn belül válaszolunk.

8. Az applikáción keresztül is feliratkozhatsz hírlevelünkre, így biztos lehetsz benne hogy semmilyen fontos információról nem maradsz le, az Osztrák és Német adózással kapcsolatban.

9. Használhatod a csevegő funkciót is ha azonnali segítségre lenne szükséged. Itt meghatározhatod a helyed, akár még képet is küldhetsz azonnal.

10-11. Ha bekapcsolod a letöltésnél az üzenetek engedélyezését, személyre szóló ajánlatot, kuponokat,kedvezményeket kaphatsz tőlünk. Ezek a digitális kuponok, kedvezmények csak az applikációt használóknak érhetők el!

12. A szolgáltatások menüpontban megtalálod mindazt amire a segítségedre lehetünk!

13. Az Ausztriai és Német Adóvisszatérítés menüpontban tájékozódhatsz lényeges dolgokról a hívásod, vagy az első kapcsolatba lépés előtt.

14. Az Ausztria Adóvisszatérítési kalkulátorral, előzetes gyors számítást végezhetsz arról, hogy érdemes-e benyújtod a visszatérítési kérelmed. Ne felejtsd el, hogy az adóvisszatérítés kalkulátor számítása nem teljes körű, és nem minősül ajánlat tételnek! Teljes körű, jogszabályoknak megfelelő adóbevallás készítés vagy adóvisszatérítéssel kapcsolatos kérdéseiddel keresd fel irodánkat, vagy kérj ingyenes tanácsadást az applikáción keresztül.

15. Családi pótlékkal kapcsolatos kérdéseidre kaphatsz választ. Mikor igényelhetsz és milyen feltételekkel családi pótlékot Ausztriából vagy Német országból?

16. Az Ausztriai Gyes-hez igényléséhez, és az ügyintézés menetéhez kaphatsz azonnal használható ismereteket.

17. AMS a közeledben. Ezt a funkciót azért fogod szeretni, mert ha elbocsájtanak, vagy felmondasz, netán munkát keresel, megtalálod a hozzád legközelebb eső Munkaügyi Központot Ausztriában. Az applikáció nem csak az címet mutatja meg számodra, de a navigáció segítségével könnyebben fogsz tájékozódni egy számodra idegen országban , és ha megfelelő a német nyelvtudásod, azonnali telefonhívással is felhívhatod a hivatalt.

18. A Youtube menü ponttal, a csatornánkra érkezel. Itt összegyűjtöttük számodra a legérdekesebb tudósításokat, amik szintén a segítségedre lehetnek.

19. Ha útközben vagy, nem kell a hivatalos levelek fordításával bajlódnod. Fényképezd le az iratot, küldj egy fotót, megpróbálunk segítségedre lenni. Ha érdekes menet közbeni információt osztanál meg a többiekkel akkor is tudod ezt a menüpontot használni.

20 A helymeghatározóban megtalálod a weboldalunkat, e-mail címünket, telefonszámunkat.

Ne késlekedj, érdemes minket magaddal vinni, nap mint nap!

AG.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2018. Március 25. 07:47, vasárnap | Adóguru

Hogyan adóznak a betegápolók Ausztriában?

Mire kell figyelnem egyéni vállalkozóként Ausztriában? Mit ellenőrizzünk le, ha közvetítő cég foglalkoztat minket? Hogyan kezdjük az ügyintézést? Mire kell figyelni, ha az ápolási tevékenységünk szünetel?

2018. Február 24. 09:39, szombat | Adóguru

Miért kell mindkét országban adóbevallást benyújtani, ha Ausztriában dolgozom?

Ausztria Adó-visszatérítés menete

2018. Január 26. 15:25, péntek | Adóguru

Mi várható osztrák családi pótlék ügyben?

2016 március óta van terítéken, hogy Ausztria csökkenteni kívánja a külföldi állampolgároknak járó szociális ellátások mértékét.